Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

1 Minute Miracle Eyebrow 1 Minute Miracle Eyebrow
4.5
1 MINUTE MIRACLE EYEBROW 4-In-1 Eyebrow Brush + Pencil * READY STOCK * Terjamin 100% ORIGINAL (Money Back Guarantee) =============== 4in1 #1minuteMiracleEyebrow ❤ 1st... 1 Minute Miracle Eyebrow

1 Minute Miracle Eyebrow

1 MINUTE MIRACLE EYEBROW

4-In-1 Eyebrow Brush + Pencil

* READY STOCK *

Terjamin 100% ORIGINAL (Money Back Guarantee)
===============

4in1 #1minuteMiracleEyebrow

❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend, dan angle brush yg super duper halus… (sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik

Apa kelebihan 1MM Eyebrow ni

Harga – 1 batang 1 tip kualiti setanding dengan eyebrow berjenama..

Kualiti – 1MME pensel sangat lembut, mudah nak apply, tekan sikit pun dah nampak. TAK MUDAH PATAH walau tip ditekan panjang. Tip kecik 0.5mm tu je kena tekan sikit je.

Warna – 1 colour sahaja dan sesuai untuk kegunaan harian, nak ke pejabat, bekerja dan makeup simple.

Mcm mana 2 mata dalam 1 batang eyebrow ?

Haaaa mcm ni kegunaan dia :

– Yang halus untuk bt bingkai
– Yang tebal untuk bt filling dalam kening

Setiap mata tu warna berbeza :
– yang halus dark brown
– yang tebal light brow

So kening korang confirm2 natural jeerrr. 🤗

Khas untuk wanita2 yang susah sangat nak buat kening, asyik2 xjadi..

1 MINUTE MIRACLE EYEBROW

– Didatangkan dengan 4 dalam 1 iaitu 2 warna berlainan, brush blend dan angle brush.
– Bentuknya memudahkan untuk dipegang dan melukis kening.
– Sangat mudah untuk digunakan dan tidak perlu ditekan kuat.
– Rona warnanya menawan dan terang.
– Tahan lama dan tidak comot akibat berpeluh

Dapatkan 1 Minute Miracle Eyebrow murah disini..dan pastinya produk Original HQ. Money back guarantee if not Original. Awas dengan produk Tiruan/Fake yang bahaya.

BERMINAT dengan Produk Original?
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga 1 Minute Miracle Eyebrow/ 1 Minute Miracle Eyebrow Price

1 Minute Miracle Eyebrow

RM25

Postage Rm7 Semenanjung

Rm10 Sabah Sarawak

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk 1 Minute Miracle Eyebrow,1 set ,RM32, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Irine nadia BT. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

 

tempah sekarang

PRODUK LAIN

1 Minute Miracle Mascara

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!