Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Dary Tea Review | Dary Slimming Tea Testimoni | Teh Kurus Dary Tea Review | Dary Slimming Tea Testimoni | Teh Kurus
5
Dary Tea Review | Dary Slimming Tea Testimoni | Teh Kurus LEMAK PADA PEHA DAN LENGAN MENCAIR DENGAN CEPAT DAN SELAMAT Sejak minum DARY... Dary Tea Review | Dary Slimming Tea Testimoni | Teh Kurus

dary tea

Dary Tea Review | Dary Slimming Tea Testimoni | Teh Kurus

LEMAK PADA PEHA DAN LENGAN MENCAIR DENGAN CEPAT DAN SELAMAT

Sejak minum DARY TEA,badan terasa ringan je. Makan pon dah boleh control ikut waktu, DARY SKINNY TEA memang diformulasikan untuk membantu mengawal selera makan dan megawal nafsu untuk makan makanan manis. Mudah kan nak kurus dengan DARY TEA.

DARY TEA memang diformulasikan tanpa bahan kimia untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan secara selamat. Langkah akan menjadi lebih konfident apabila berat badan tidak lagi mencapai tahap OBESITI.

DARY SKINNY TEA
=====================
DARY SKINNY TEA
====================
Meningkatkan metabolisme
membakar kalori
Mengawal selera makan
mengawal tahap gula dalam darah

DARY SLIMMING TEA
=====================
DARY SLIMMING TEA
=====================
detox body
Mencegah penyakit kronik
meningkatkan kualiti tidur
melancarkan haid bagi wanita

=========================

πŸ€ Panduan minum DARY SKINNY LEGS TEA

1. Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2. Setelah panas suam bole terus minum.
3. Minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi (30min awal)
4. Uncang yg sama boleh ulang sampai hilang rasa tea

πŸ€ Kesan selepas minum DARY LEGS TEA

1. Akan merasa dahaga disarankan minum air lebih
2. Kerap membuang air kecil
3. Akan merasa kurang selera makan
4. Cepat kenyang
5. Di sarankan minum DARY SKINNY TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat

🌺 Panduan minum DARY SLIMMING TEA

1. Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas (betul2 panas, atau masak air daripada dapur lebih baik)
2. Setelah suam bole terus minum
3. Minum pada waktu malam sebelum tidur
4. Uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali pada hari yang sama minum 2x (dah minum secawan masukkan air panas minum secawan lagi untuk uncang yg sama)

🌺 Kesan selepas minum DARY BODY TEA

1. Akan mula terasa selepas 8jam minum dan proses membuang toksid, lemak dan kolestrol akan bermula
2. Akan rasa nak membuang tapi tidak seperti cirit birit
3. Selepas 7hari pengambilan berterusan perut dan badan akan terasa ringan
4. Kadang2 selepas 7hari akan berasa sgt lapar,jgn risau cuba kawal & teruskan minum SLIMMY BODY TEA untuk terus buang lemak2 dan membersih usus
5. Untuk yang berat badan lebih 70kg, mungkin perlukan 2 uncang SLIMMY dalam satu gelas

🌼 TIPS

1. Untuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang
2. Minum air kosong 2-3L sehari. (Jika tidak mampu 1liter memadai)
(Atau jika susah, setiap sebelum&selepas solat minum air secawan)
3. Kurangkan pengambilan minuman berais
4. Kurangkan pengambilan gula berlebihan.
Contoh :- Dah minum teh pagi dan lunch tengah hari minum air coke dan sebagainya. Nanti potong habis khasiat minum teh dan jadi lambat kesan nya
5. Minum Skinny&Slimmy sewaktu panas2 suam bukannya tggu sejuk
6. Skinny&Slimmy boleh di ambil waktu priod (datang bulan)

Pantang Larang Dary Tea

*************************

Tidak Sesuai Untuk wanita mengandung
β˜‘οΈ Boleh di minum oleh lelaki dan perempuan.
β˜‘οΈ Boleh di minum ibu menyusu, tetapi perlu lihat keadaan bayi. Jika bayi cirit ibu boleh selang selikan hari untuk minum Slimmy body tea atau minum air 500ml sehari. Jika teruk berhenti Slimmy body tea. Skinny legs tea boleh terus diambil. Sebaiknya bila bayi 6 bulan ke atas.

************************
untuk kebersanan yang lebih cepat. MESTI PANTANG:
❌ Gula
❌ Ais
❌ Tidak makan berat selepas jam 8 malam
❌ Caffeine

Jika tidak pantang, masih berkesan tetapi mengambil masa lebih lama.

Boleh diambil bersama supplement lain. Tetapi jarakkan 2 atau 3 jam dari Dary Tea.

Berat atas 50kg kami suggest ambil one set.
Kesan lagi cepat nampak dari ambil sejenis sahaja sebab nak bakar lemak dalam badan.

Slimmy Body Tea rm15/16 uncang tea
Skinny Legs Tea rm25/16 uncang tea

.
Dah la murah, pastu kesan luar biasa! Jangan stress-2 dah untuk turunkan berat badan. Dapatkan Teh Dary skrg tau. Senang je nak KURUS asalkan minum Teh Dary.

Dah tau khasiat dan cara Guna now kita tengok Testimoni pilihan dia pula πŸ™‚

Dary Slimming Tea Testimoni

Dary Slimming Tea Testimoni

Dary Slimming Tea review

Dary Tea Review

Dary Tea Review

Dary Tea Testimoni

testimoni Dary Tea

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Dary Tea murah disini..dan pastinya Produk Original. Money back guarantee if not Original. Berhati hati dengan produk tiruan/fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Dary Tea / Dary Slimming Tea Price

harga dary tea

Postage Rm7 Sm Rm10 ss

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
c
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
m
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Dary Tea Set ,3 Set,RM107, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad TajuddinΒ  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

1 Minute Miracle Foundation

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!