Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jamu Surut Ayu Testimoni | Susut Ayu Original Review | Harga Surut Ayu Jamu Surut Ayu Testimoni | Susut Ayu Original Review | Harga Surut Ayu
Jamu Surut Ayu Jamu Surut Ayu Testimoni | Susut Ayu Original Review | Harga Surut Ayu Anda mengalami masalah berikut? :: Berat badan yang... Jamu Surut Ayu Testimoni | Susut Ayu Original Review | Harga Surut Ayu

Jamu Surut Ayu

Jamu surut ayu

Jamu Surut Ayu Testimoni | Susut Ayu Original Review | Harga Surut Ayu

Anda mengalami masalah berikut?

:: Berat badan yang berlebihan
:: Berat badan yang susah nak turun
:: Tiada masa untuk senaman
:: Tidak dapat kawal nafsu makan
:: Nak kawin..so nak turunkan berat badan dengan cepat & berkesan
:: Susah nak cari saiz baju yang di ingini
:: Sering menjadi bahan ejekan akibat gemuk
Anda salah seorang daripada mereka????
Atasi masalah ini dengan hanya mengamalkan JAMU SURUT AYU 100% ORIGINAL dari Indonesia!!

APA ITU JAMU SURUT AYU

Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Jamu ni, testimoni dan review memang banyak melambak dah. Merupakan jamu terbaik dari INDONESIA. Herbal ramuan alami semula jadi untuk Menurunkan Berat badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak dengan cepat dan menghapuskan pemendapan lemak. Tidak perlu banyak senaman dan diet

KHASIAT JAMU SURUT AYU

Membantu Menurunkan berat badan
Membantu Mengecilkan perut
Membantu Membakar/menghancurkan lemak
Membantu Mengurangi nafsu makan
Membantu Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
Membantu Merangsang metabolisme
Membantu Mengencangkan otot perut

KANDUNGAN

Guarana 15%
Rhea radix
Garcinia cambogia
Curcuma rhizoma
Royal jelly

 

harga surut ayu

CARA MAKAN JAMU SURUT AYU

Makan 2 biji pada waktu pagi (30 minit sebelum sarapan)
Pegambilan hanya 1kali untuk sehari

FAQ/PANTANG LARANG/TIPS

1)Jamu surut ayu bahaya/ beracun?side efek?

Ye memang Bahaya..Jamu yang berbahaya ialah yang produk tiruan. Disebabkan nak cari yang murah..last last terbeli produk tiruan. Jamu surut ayu original dibuat dari herba-herba terpilih.Semua bahan-bahan diatas boleh didapati secara semulajadi dan tidak diproses secara kimia.

2) Ada kkm/jamu ni kelulusan kkm

Tiada kkm..surut ayu dari indonesia.
Boleh check samaada jamu ni dalam list atau tidak produk yang dibatalkan pendaftaran/tidak berdaftar/tidak bernotifikasi dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan tidak dibenarkan dijual di pasaran.
http://www.pharmacy.gov.my/v2/ms/apps/adulterated

Jamu Surut Ayu kkm

3)Pantang Larang

✔Dilarang untuk wanita hamil dan menyusui anak-Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.
✔Pengguna yang menghidap penyakit kronik tidak di benarkan mengambil JSA kerana akan membahayakan keadaan.Yg consume ubat doktor hari2 pun tak boleh ambil.
✔Yg kurang darah @ tekanan darah rendah jika dia selalu alami pening kepala akibat masalh tu pun tak boleh ambil jsa.

4)Kesan Jamu Surut Ayu?

✔JSA akan meningkatkan metabolisma badan. Oleh itu jika anda mengalami “healing crisis” @ alahan @situasi seperti dibawah sila bertenang kerana ia adalah normal
#1.Lebih bertenaga : Lebih bertenaga bermaksud badan anda mampu memaksimumkan sehabis mungkin karbohidrat yang diambil untuk tujuan penghasilan tenaga. Jika anda berasa letih, maka terdapat kecacatan dalam diet dan program mengawal berat badan yang anda sedang amalkan. Badan bekerja lebih lancar dan pantas berbanding biasa.
#2.Kerap berpeluh : Ini merupakan kesan sampingan kepada situasi di (1). Lebih bertenaga juga membawa maksud badan melakukan kerja dengan lebih pantas berbanding biasa, dan itu semua menghasilkan lebih banyak haba berbanding biasa. Terlalu banyak haba dalam badan akan menghasilkan respon yang seterusnya, yakni sistem penyejukan semulajadi yang dikenali sebagai “peluh”. Bayangkan badan kita seperti laptop. Apabila laptop tersebut terpaksa melakukan banyak kerja dalam satu-satu masa, laptop akan menjadi panas, sekaligus kipas akan berpusing lebih pantas berbanding biasa.
#3.Kurang rasa sejuk suhu luaran, badan lebih suam : Ini juga berkait rapat dengan apa yang tertulis di (2).
#4.Rasa lebih ghairah (lelaki) : Lelaki yang melakukan weight training akan mengalami peningkatan hormon dalam badan untuk tujuan pertumbuhan (membaiki kembali otot-otot yang terkoyak). Antara kesan-kesan peningkatan hormon ni ialah lelaki akan menjadi lebih gagah, pantas (seperti pemangsa), lebih berkeyakinan, dan peningkatan keinginan seks terhadap pasangan perempuan.
#5.Degupan jantung dan nafas menjadi lebih pantas : Mungkin situasi ini sering dialami oleh mereka yang kurang stamina dan jarang bersenam. Jika anda seorang yang aktif dan rajin bersenam hampir setiap hari, termasuklah melakukan kardio, anda akan mengalami situasi ini pada keesokan pagi selepas bangun dari tidur.
#6.Cepat berasa lapar walaupun baru sahaja selesai menikmati juadah utama : Ini berbeza dengan nafsu makan. Perbezaannya sangat ketara,kecepatan rasa lapar ini berlaku kerana perut merembeskan lebih banyak enzim pencernaan berbanding biasa, sekaligus mengambil masa yang singkat untuk mencernakan kesemua makanan yang diambil.
#7.Sentiasa mahu terkencing : Pernah terfikir mengapa anda sentiasa terasa nak terkucil acap kali ketika berada di dalam bilik berhawa dingin? Ini kerana, peralihan badan daripada suhu biasa (suhu bilik) kepada suhu hawa dingin akan menyebabkan badan menghasilkan lebih banyak haba untuk memanaskan badan yang kesejukan, dan ini bersamaan dengan peningkatan metabolisma. Kesan daripada peningkatan metabolisma ini ialah fungsi badan akan bekerja lebih “pantas” berbanding biasa, ini termasuklah proses yang melibatkan bagaimana ginjal kita bekerja (menyingkirkan bahan kumuhan melalui air kencing).
Walaubagaimanapun, tidak mustahil jika anda kencing lebih kerap berbanding hari-hari sebelumnya walaupun anda tidak berada di dalam bilik berhawa dingin, dan itu menunjukkan kadar metabolisma anda sedang meningkat (andaian ini menganggap anda tidak menghidapi Urinary Tract Infection).

5) Cara makan Surut Ayu untuk kesan OPTIMUM?

✔Yang Paling penting..Perbanyakkan minum air putih sekurang-kurangnya 3liter/lebih sehari! Minum air kosong smpai air kencing mnjdi putih.
✔Elakkan Kaffien (kopi,nescafe) -durian ,pisang, minuman bergas,Alcohol,berais
✔Cara makan: -2biji sehari setengah jam ke atas sebelum sarapan.cth:pkul8 mkn jsa,pkul8.30 ke atas boleh sarapan.jangan tak makan langsung!! Walaupun jsa akn sekat selera kita,kita kena makan jugak sebab nak alas perut.
✔untuk kesan yang cepat banyakkan makan buah dan bersenam.
✔Even tak lalu nak makan, tapi gantikan dengan makanan yg berkhasiat & tinggi protein. lebihkan buah,sayur,ikan & susu. kurangkan minyak plsss!!! daging & ayam 2 minggu sekali boleh la… pape pun korang kena lah amalkan pemakanan yg seimbang,ok!
✔Korang mesti aim dalam diri untuk ape korang beli n mkn jsa ni. So korang mesti ikut peraturan.
Ingat!Setkan kan dalam otak.. Ikut peraturan,korang akn bahagia di kemudian hari. Mantain selama sebulan!
Tinggalkn ais utk sebulan,tinggalkan manis untuk sebulan,tinggalkn makanan berlemak untuk sebulan. Berusaha dulu kemudian tawakal.
Insha allah jsa mmg byk membantu. Kne semangat! Naik kn semangat korang !! Sy tahu anda boleh buat. Any question boleh direct tnya admin sms/whatsapp 01126271834 ?
✔Dapat kan BMI yg sesuai dgn umur, berat & ketinggian…dah dapat BMI yg nk, stop amik Jsa..maintain kan ..amal kan gaya hidup yang sihat.

6) Jamu ni ada kesan sampingan/bahaya tak?

InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih. Pastikan jamu surut ayu ori.

Beza Surut ayu original dan tiruan

Beza jamu surut ayu original dan tiruan

 

7) Berkesan ke Jamu Ni?

Berkesan ke tidak tu bergantung kepada pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza..ada sesetengah metabolisma badan yang boleh terima ada yang tak boleh langsung. Apa yang boleh cakap..KENA CUBA..Try..Berusaha dulu kemudian tawakal.

8)Cara makan di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil surut selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais

Dah tau khasiat dan cara makan now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Jamu Surut Ayu Testimoni

jamu surut ayu testimoni

 

Testimoni Jamu Surut Ayu

Jamu Surut Ayu Review

 

Surut Ayu Testimoni

Testimoni Surut Ayu

Surut Ayu Review

 

 

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Jamu Surut Ayu murah disini..dan pastinya Original. Money back guarantee if not Ori. Awas dengan produk tiruan..Jamu surut ayu bahaya ialah produk fake.

 

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jamu Surut Ayu / Jamu Surut Ayu Price

 Surut ayu

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:surut ayu original,7 Kotak,RM115, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

 

PRODUK LAIN

Pil Hormon Cina : Pil Cina

Dary Tea Review | Dary Slimming Tea Testimoni | Teh Kurus

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Jamu Surut Ayu
Product Name
Surut ayu
Price
MYR 25
Product Availability
Available in Stock

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!