Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Klubna Laleh Review | Kopi Klubna Laleh Testimoni Klubna Laleh Review | Kopi Klubna Laleh Testimoni
5
Klubna Laleh Review | Kopi Klubna Laleh Testimoni   NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA? Risau Perut Makin BUNCIT? Lemak Peha Makin TEBAL Sampai MELECET... Klubna Laleh Review | Kopi Klubna Laleh Testimoni

klubna laleh

Klubna Laleh Review | Kopi Klubna Laleh Testimoni

 

NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
Risau Perut Makin BUNCIT?
Lemak Peha Makin TEBAL Sampai MELECET Bila Berjalan?
Dah Cuba Macam-macam Produk Tapi MASIH TAK Kurang-Kurang LEMAK?
Apa kata hampa mai sini try COMBO KLUBNA LALEH mampu menjadikan hampa kembali Ramping

Kopi Klubna Laleh
Kopi Viral nih memang akan bantu hampa yang memang nak kecilkan badan…
Kopi nih bukan sekadar bantu untuk turunkan berat badan tapi akan bantu melawaskan sistem pembuangan , akan buat hampa lebih ramping & juga kempiskan perut…
Kalau tak caya, hampa memang kena try…
Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau!
Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !
KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !
Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg!
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.
LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

Kelebihan Klubna dan Laleh

Klubna
~ Membantu menyekat selera makan
~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

Laleh
~ Membantu membuang toksin di dalam badan
~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam).

KEISTIMEWAAN KOPI KLUBNA LALEH BERBANDING PRODUK LAIN ?
Minuman premium yang sangat jimat & berkesan
Paling Special, kopi nih menggunakan Beras Perang & juga Extract Lemon..
Kopi Klubna & Laleh nih memang akan bantu untuk kurangkan lemak perut, paha , pangkal lengan & juga punggung dengan sangat mudah & cepat…
Hanya perlu minum 1 sachet ja untuk Klubna (Siang) & 1 Sachet lagi Laleh (Malam)
Tak perlu nak risau tak boleh nak membuang lagi dah… Sebab Kopi Campuran Klubna Laleh nih akan bantu hampa melawaskan pembuangan disamping menguruskan badan dengan rasa yang sangat Sedap

INGREDIANTS *KLUBNA* (kopi) :-
_Green Coffee, Kopi Robusta, Beras Perang, Lemon Powder, Fructooligosacchharide, Grape Seed, Arabic Gum, Garcinia Cambogia, Fiber Apple, Psyllium Husk
.
INGREDIANTS *LALEH* (fibre) :-
_Lemon Powder, Oat Powder, Crape Seed, Purple Potato, Citric Acid, Tricaicium Phospate, Sucralose, Maltodextrin, Apple Fiber, Psyllium Husk

SIAPA YANG WAJIB / PERLU AMALKAN KLUBNA LALEH

Bila berat badan mula naik
Mula rasa baju & seluar kena beli baru coz dah tak muat
Perut semakin buncit
Sembelit
Yang serious nak kurus tapi tak sempat nak buat senaman
Bagi yang dalam proses nak diet
Ibu-ibu selepas bersalin
Yang ingin kekal sihat & maintain berat badan
Bagi bakal-bakal pengantin
Yang mempunyai masalah Toksin yang berlebihan
Masalah lengan & paha yang besar

Hampa tau dak… Memang dah ramai yang dah berjaya Kurus dengan COMBO KLUBNA LALEH nih… Bukan sorang dua hokey tapi dah beribu lemon image
Hampa kalau nak kurus, tak payah nak pikiaq panjang wehhh…
Hampa memang WAJIB Consume si kembar KLUBNA LALEH

KEBAIKAN KLUBNA (GREEN COFFEA BERAS PERANG)
MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN

Dapat mengawal selera makan
Sentiasa bertenaga sepanjang hari
Terasa kenyang sepanjang hari (Tapi kena makan jugak ye walaupun kenyang coz tak nak ada masalah lain timbul)
Akan membakar lemak dari dalam badan
Tidak menyebabkan sembelit
Membuang air yang berlebihan dalam badan
Pembuangan air kecil akan lebih lancar
Melancarkan pengaliran darah
Melambatkan proses penuaan
Meningkatkan daya tahan tubuh
Membantu kesihatan kulit , mata & otak
Membantu merawat masalah kencing yang tidak lawas
Membantu menurunkan masalah tekanan darah tinggi
Membantu masalah period yang tidak teratur

KEBAIKAN LALEH
MINUM MALAM SEBELUM TIDUR

Dapat mengatasi masalah sembelit
Mengawal paras gula dalam darah
Menurunkan berat badan dengan cepat
Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
Akan membantu mencegah sindrom iritasi usus
Membantu mengurangkan rasa letih & mengantuk
Akan memberi rasa selesa di perut

CARA MINUM KOPI KLUBNA LALEH :

Klubna
⭐️Bancuh dengan air panas diminum pada waktu pagi.
⭐️Nak pelbagaikan minum dengan ais pun takde masalah
⭐️Rasa seperti capuccino 👍👍

Laleh
⭐️Mesti bancuh dengan air sejuk kerana laleh adalah fiber.
⭐️Diminum pada waktu malam, sebelum tidur
⭐️ Rasa seperti jus asamboi. Sedap sangattt 😋

#kopiviral ni sejak
hari pertamaa lagi dah dapat order yang tinggi.
Ramai juga yang repeat order sebab terpikat dengan keberkesanan #klubnalaleh.

PANTANG LARANG KLUBNA LALEH

TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
WANITA MENGANDUNG
PESAKIT JANTUNG
MENYUSU BABY BAWAH 6 BULAN

Dah tau khasiat dan cara Guna now kita tengok Testimoni pilihan dia pula 🙂

Klubna laleh testimoni

Klubna laleh testimoni

Klubna laleh review

Klubna laleh review

Kopi klubna testimoni

Kopi klubna testimoni

Kopi klubna review

Kopi klubna review

Kopi klubna laleh testimoni

Kopi klubna laleh testimoni

Kopi klubna laleh review

Kopi klubna laleh review

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Hampa Tanya, Kami Jawap
1. Camana Kopi Klubna & Laleh Berfungsi ?
Bila hampa minum kopi Klubna, Bahan-bahan yang ada dalam kopi tersebut akan terus bertindak dalam badan hampa… Semua bahan yang ada dalam kopi tu mengandungi unsur-unsur yang sangat Effective untuk kesihatan hampa.
Ini akan membantu untuk meningkatkan metabolisma badan agar membantu untuk proses pelangsingan seterusnya dapat mengurangkan masalah perut buncit, paha yang besar, lengan yang besar & juga masalah punggung …
Kalau hampa nak tau, bola kadar metabolisma badan kita meningkat kan… Secara Automatic ia akan menukar lemak-lemak tersebut kepada tenaga…

2. Apakah Hasil bila mencuba set combo Klubna Laleh untuk Set pertama ?
Akan kerap buang air kecil sebab badan yang gemuk mempunyai banyak air dalam badan
Kerap membuang angin
Sistem pembuangan akan lebih lancar
Selera makan akan berkurang tapi sesetengah customer tidak rasa lapar
Badan akan lebih sihat , tidak lesu mahupun letih
Urukan Inci hampa akan semakin berkurang & hilang
Badan akan lebih langsing
Hampa akan nampak perubahan yang sangat ketara
Selamat untuk diminum & mempunyai kelulusan KKM

3. Ada Kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia tak ?
Produk nih merupakan minuman & ianya telah diklafikasikan dalam Akta Makanan 1983 & Peraturan-Peraturan Makanan 1985. Produk ini mempunyak Kelulusan KKM.

PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/053

4. Adakah Produk ini Dijamin TIDAK mempunyak Side Effect ?
Produk keluaran MED DESIRE iaitu SET KOPI dijamin selamat 100%.
Ianya diperbuat daripada KOPI HIJAU, BERAS PERANG dan EXTRACT LEMON . Dijamin tidak mempunyai sebarang kesan sampingan.

4. Adakah ianya boleh digunakan oleh Semua Orang & Tidak mengira Usia & Jantina ?
Kami mempunyai pelanggan-pelanggan daripada semua peringkat umur. Daripada yang berumur 20 tahun kepada yang berumur 59 tahun.
Produk ini dijamin selamat digunakan untuk semua peringkat umur dan seawal umur 17 tahun.

Dapatkan Klubna Laleh murah disini..dan pastinya Produk Original. Money back guarantee if not Original. Berhati hati dengan produk tiruan/fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Klubna Laleh / Kopi Klubna Laleh Price

Kopi Klubna Laleh

Postage Rm7 Sm Rm10 ss

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
c
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
m
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Klubna dan Laleh ,1 Set,RM85, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Fiira Breast Serum Testimoni | Fiira Gel Erat Rapat Review

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!