Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Minyak Boonga AIFA Cosmetic Minyak Boonga AIFA Cosmetic
AIFA Cosmetics – Minyak Boonga Natural Floral Oil (15ml) All NEW Packaging ————————– Jom cantik dengan minyak boonga Tak mahal punn..Hanya Rm49 jer uolss... Minyak Boonga AIFA Cosmetic

minyak boonga AIFA Cosmetic

AIFA Cosmetics – Minyak Boonga

Natural Floral Oil (15ml)

All NEW Packaging

————————–

Jom cantik dengan minyak boonga

Tak mahal punn..Hanya Rm49 jer uolss

Bila kulit kita dah cukup lembap memang comfirm kulit tak kan buat perangai..
Panas² nie jangan lupa dap dap, bagi kulit sentiasa lembap..

kesian kat kulit muka tu kejap kita berjemur kat panas..
kejap kita masuk bilik aircond..

Boleh guna minyak Bunga ni utk beri kelembapan kepada kulit wajah sepanjang hari

Minyak Boonga by Aifa Cosmetics

Antara khasiat dan kebaikan minyak bunga ni adalah:

– Mencegah penuaan (Anti-aging)
– Merawat kulit kusam
– Mengecutkan jerawat
– Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap)
– Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau)
– Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu.

Minyak Boonga atau dikenali sebagai Natural Floral Oil, Aifa Cosmetic.

Boleh digunakan pada wajah, rambut, kaki dan tangan.
Tak perlu risau takkan membazir jika korang rasa takut nak mencuba.

Kebaikannya:

– beri kelembapan pada kulit
– pudarkan parut
– anti aging (lambatkan penuaan kulit)
– mencegah dan mengecutkan j3rawat
– mencerahkan kulit kusam
– boleh dijadikan as primer makeup (effect mekap glowing)

Uniknya ada rose buds dalam botol minyak boonga.
Bunga hidup tau bukan pelesu. Lain dari yang lain.

KEBAIKAN MINYAK BOONGA BY AIFA

1) A great-great moisturiser.

Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif.
Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan
dengan krim wajah.

2) Mengurangi kerutan pada wajah.

Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti.

3) Sebagai pembersih wajah.

Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan.
Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak ni ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas.

4) Sebagai makeup primer

Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing.
Gunakan minyak ni sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak.

5) Menutup liang pori

Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap
yang tersumbat di dalam liang pori.

6) Mengecutkan jerawat

Tea tree leaf oil dalam minyak bunga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat.
Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering

7) Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum

Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah.
Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum.

So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada

Dapatkan Minyak Boonga murah disini..dan pastinya produk Original HQ. Money back guarantee if not Original. Awas dengan produk Tiruan/Fake yang bahaya.

BERMINAT dengan Produk Original?
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Minyak Boonga

 

minyak boonga AIFA Cosmetic

RM49

Postage Rm7 Semenanjung

Rm11 Sabah Sarawak

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – CantikEmpire@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Minyak Boonga,1 botol ,RM56, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Irine nadia BT. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

 

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Minyak Kelapa Dara D Aura | Khasiat Minyak Kelapa Dara | Virgin Coconut Oil

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!